• Rodičovské združenie
          • Rodičovské združenie

          • Pozývame Vás na plenárne rodičovské združenie Odborného učilišťa, Dúbravská cesta 1, Bratislava, ktoré sa bude konať v stredu 04. 10. 2023  o 15.00 h vo veľkej jedálni (na vrátnici Vás usmernia). Na programe bude organizácia školského roka 2023/2024, voľba do Rady rodičov, diskusia. Po ukončení plenárneho rodičovského združenia sa rodičia v triedach stretnú s triednymi učiteľmi a majstrami odbornej výchovy. Prítomní budú aj odborní zamestnanci (školský psychológ a sociálny pedagóg) a vedenie školy (riaditeľ školy, zástupca riaditeľa školy a zástupca riaditeľa pre školský internát).

            V prípade otázok nás kontaktujte na tel. čísle 02/54793677 (sekretariát) alebo 0911/310618 (p. zástupkyňa L. Krušinová).

          • Digitálny žiak - len do 30. septembra 2023!!!

          • Skvelá správa pre čerstvých stredoškolákov od Digitálneho žiaka – 350 € príspevok na nákup digitálnej techniky môžu v aktuálnom školskom roku získať všetci prváci na stredných školách!

            Projekt DIGITÁLNY ŽIAK (digitálny príspevok pre žiakov) je určený pre študentov a žiakov základných a stredných škôl, ktorí sa chcú zlepšiť v oblasti digitálnych zručností a technologických schopností. Cieľom projektu je zabezpečiť, aby každý študent mal prístup k potrebným digitálnym nástrojom a zručnostiam, ktoré sú nevyhnutné pre úspech v 21. storočí.

            Žiaci zo všetkých ostatných skupín, vrátane prvákov (netýka sa PRR) na stredných školách v aktuálnom školskom roku, sa môžu registrovať do 30. septembra 2023. O príspevok na nákup novej digitálnej techniky mohli žiaci, ktorí boli v školskom roku 2022/2023 prvákmi na stredných školách požiadať do 31. augusta 2023.Uplatnenie príspevku na nákup novej digitálnej techniky je možné do 31. októbra 2023, a to v ktorejkoľvek z dostupných predajní zapojených do projektu.

            Všetky potrebné informácie aj prihlasovací formulár nájdete na oficiálnej webstránke projektu www.digitalnyziak.sk.

            V prípade potreby neváhajte kontaktovať našu školskú poradkyňu Mgr. J. Sekerešovú. 

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje