• Kurz pohybových aktivít

          • V dňoch 9. až 13. októbra 2023 sa žiaci druhého a tretieho ročníka Odborného učilišťa na Švabinského i na Dúbravskej ceste v sprievode pedagógov zúčastnili tradičného Kurzu pohybových aktivít vo Vysokých Tatrách.

            Ubytovaní sme boli v turistickej chate v Tatranskej Lomnici. Počas piatich dní sme absolvovali niekoľko turistických vychádzok a výletov. Navštívili sme Starý Smokovec, pozemnou lanovkou sme sa vyviezli na Hrebienok, videli sme Studenovodské vodopády, tatranským vláčikom sme sa odviezli na Štrbské Pleso. Zdatnejší žiaci absolvovali túru na Popradské pleso. Posledný deň všetkých čakali krásne výhľady zo Skalnatého plesa, kde sme sa dostali kabínkovou lanovkou. Počasie nám prialo, nálada bola výborná, posilnili sme si kondíciu a otužili vzťahy.

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Kurz pohybových aktivít 09.-13.10.2023.

          • Digitálny žiak - predĺženie lehoty na uplatnenie príspevku

          • Prváci na stredných školách v aktuálnom školskom roku a všetci ostatní oprávnení žiadatelia, ktorí sa zaregistrovali do 30. septembra 2023, si budú môcť uplatniť príspevok až do 30. novembra 2023, a to v ktorejkoľvek z dostupných predajní zapojených do projektu.

            Všetky potrebné informácie nájdete na oficiálnej webstránke projektu www.digitalnyziak.sk.

            V prípade potreby neváhajte kontaktovať našu školskú poradkyňu Mgr. J. Sekerešovú. 

        • Riaditeľské voľno
          • Riaditeľské voľno

          • Na 2. a 3. novembra 2023 udelil riaditeľ školy z prevádzkových dôvodov žiakom riaditeľské voľno. Všetci obedujúci žiaci budú automaticky odhlásení zo stravy. Keďže 30. - 31. októbra sú jesenné prázdniny a 1. novembra je štátny sviatok, žiaci nebudú v škole celý týždeň (30. 10. - 03. 11. 2023).

            V tomto termíne nebude v prevádzke ani školský internát. Zo stravy budú automaticky odhlásení všetci ubytovaní. Nástup na internát bude možný v nedeľu 5. novembra 2023 od 15.00 h.

        • Pomoc škole
          • Pomoc škole

          • Vážení rodičia a priatelia školy,

            na základe uznesenia z včerajšieho rodičovského združenia si Vás dovoľujeme osloviť s prosbou o pomoc pri sťahovaní a dozariaďovaní zrekonštruovaných priestorov praktického vyučovania (blok D).

            Najviac nám pomôže finančná pomoc - príspevok v akejkoľvek výške v hotovosti na sekretariáte (tajomníčka školy je zároveň hospodárkou občianskeho združenia) alebo na účet nášho občianskeho združenia Rada rodičov pri Odbornom učilišti, Dúbravská cesta 1, Bratislava (v informácii pre prijímateľa môžete uviesť: ODBORNÝ VÝCVIK).

            Bankové spojenie: UniCreditBank

            Číslo účtu:  1319199001/1111

            IBAN: SK5111110000001319199001

            Inú pomoc, napr. materiálnu (zariaďovacie predmety, nástenky, keramické tabule...) alebo dobrovoľnícku (pomoc pri sťahovaní, čistení a úprave priestorov a pod.), je dobré vopred prekonzultovať s p. zástupkyňou L. Krušinovou (lenka.krusinova@ssid.sk, 0911/310618), príp. riaditeľom školy (info@ssid.sk, 02/54793677).

            Vopred ďakujeme

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje