• Jarné prázdniny
          • Jarné prázdniny

          •  

            Jarné prázdniny pre žiakov v Bratislavskom kraji budú tento rok v čase 28. 02. - 04. 03. 2022. V piatok sa učíme podľa rozvrhu - nie je skrátené vyučovanie.

            Po prázdninách sa v škole stretneme v pondelok 07. 03. 2022, internátni žiaci môžu nastúpiť už v nedeľu 06. 03. 2022 po 16.00 h.

            Vláda avizovala rýchle uvoľňovanie opatrení, a to aj v školách. Po ich upresnení a zverejnení budeme o zmenách informovať - sledujte, prosím, webové sídlo školy.

        • Prijímanie do školy 2022 - virtuálna prehliadka školy
          • Prijímanie do školy 2022 - virtuálna prehliadka školy

          •  

            Virtuálnu prehliadku našej školy vrátane prípravného ročníka a 11 trojročných učebných odborov, ktoré máme v ponuke, si môžete pozrieť tu: Deň otvorených dverí 2022. Okrem teoretického vyučovania a praktickej prípravy ponúkame aj stravovanie v školskej jedálni a ubytovanie v školskom internáte s výchovou mimo vyučovania.

            Žiakov prijímame bez prijímacích skúšok, pokiaľ spĺňajú kritériá prijatia

            Prihlášku s prílohami musí podať zákonný zástupca do 20. marca 2022, a to v papierovej podobe alebo elektronicky cez EduPage.

            Kontaktovať nás môžete telefonicky (0911/310620, 02/54793677), mailom (info@oudubba.sk) alebo (po predchádzajúcej dohode) osobne na Dúbravskej ceste 1 v Bratislave. Tešíme sa na Vás.

            Aktualizovali sme aj celý modul Prijímanie do školy 2022

        • Zmeny v školskom semafore
          • Zmeny v školskom semafore

          •  

            V piatok 04. 02. 2022 bol aktualizovaný Školský semafor. Nové sú aj formuláre v prílohách.

            Novinkou je, že výnimku z karantény si v škole môžu uplatniť žiaci, ktorí prekonali ochorenie COVID-19 za posledných 180 dní, už aj na základe pozitívneho výsledku Ag samotestu a po ukončení izolácie, ktorá bola pod dohľadom všeobecného lekára pre deti a dorast. Rodič v takomto prípade môže škole (cez EduPage alebo mailom na adresu info@oudubba.sk alebo SMS správou na t. č. 0911/310620) predložiť „Čestné vyhlásenie o pozitivite antigénového samotestu na ochorenie COVID-19 a o absolvovaní izolácie“ (Priloha_4a). Za žiaka môže rodič oznámiť škole výnimku z karantény predložením „Oznámenie o výnimke z karantény“(Priloha_2).

            Lekár nevydáva potvrdenie o ukončení izolácie a karantény a ani o výnimke z karantény. Po ukončení izolácie sa dôrazne odporúča pretestovanie žiaka Ag samotestom. Samotesty pre žiakov sú naďalej k dispozícii v škole.

            Naďalej platia ostatné protipandemické opatrenia:

        • Polročné prázdniny
          • Polročné prázdniny

          •  

            V piatok 4. februára sú polročné prázdniny.

            Vo štvrtok 3. februára bude skrátené vyučovanie - o 12.00 h žiaci školy ukončia teoretické i praktické vyučovanie, pôjdu na obed a na internát alebo domov. Žiaci s praktickým vyučovaním v priestoroch v Petržalke skončia vyučovanie už o 11.30 h a v prípade potreby sa presunú na Patrónku autobusom MHD (školský autobus poobede nepôjde). 

            Po prázdninách žiaci nastúpia do školy v pondelok 07. 02. 2022, internátni žiaci sa môžu ubytovať v režime OTP už v nedeľu 06. 02. 2022 po 16.00 h. Vzhľadom k viac ako 2-dňovému prerušeniu vyučovania musia všetci žiaci do školy, resp. na internát priniesť vyplnené a podpísané Pisomne_vyhlasenie_o_bezpriznakovosti.    

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje