• Zmena dodávateľa obedov

          • Ako postupovať pri vyrovnaní preplatkov (nedoplatkov) s bývalým dodávateľom stravy

             

            Milí rodičia a zákonní zástupcovia.

            Obedy nám od 2. septembra bude dodávať spoločnosť City Gastro s. r. o. V aplikácii EduPage máme tak, ako doteraz vždy od štvrtka k dispozícii jedálny lístok na nasledujúci týždeň a môžeme si vyberať zo štyroch jedál. 

            Spôsob platby zostáva nezmenený, teda priamo cez EduPage. Kontá Vašich detí sú teraz vynulované. To preto, aby platby, ktoré v septembri urobíte, dostali už novému dodávateľovi stravy.

             

            S bývalým dodávateľom stravy, firmou Global Gastro s. r. o. sme sa dohodli na nasledujúcom postupe pri vrátení preplatku:

            1, Rodič, resp. zákonný zástupca napíše jednoduchú žiadosť o vrátenie preplatku, k ktorej uvedie meno žiaka, výšku preplatku a číslo účtu, na ktoré chce preplatok vrátiť. Môžete použiť aj vzor žiadosti v časti školská jedáleň alebo priamo tu:Ziadost_o_vratenie_preplatku_Global_Gastro.pdf (edupage.org)

            2, Žiadosti bude možné podávať len do konca novembra.

            3, Žiadosť odfoťte resp. oskenujte a pošlite na: peter.caputa@ssid.sk. Ak nemáte takú možnosť, prineste žiadosť na sekretariát.

            4, Vaše žiadosti firma Global Gastro spracuje do dvoch týždňov.

            5, V prípade, že potrebujete pomôcť, kontaktujte Petra Čaputu na peter.caputa@ssid.sk alebo na tel.:0903-555-886.

             

            Nedoplatky Vás prosíme uhradiť najneskôr do konca septembra, aby sme predišli prerušeniu objednávok, prípadne právnym dôsledkom.

             

            Ďakujeme za porozumenie a ospravedlňujeme sa za prípadne neríjemnosti.

            Tešíme sa na spoluprácu.

             

             

             

             

             

             

             

             

        • Nástup do školy
          • Nástup do školy

          • Milí naši žiaci a rodičia,

            prázdniny sa končia a v pondelok začína nový školský rok. Tešíme sa na vás v škole i na internáte!

            Žiaci prípravného ročníka a učebných odborov cukrár, ľudovoumelecká výroba, chovateľ a záhradník, opatrovateľ, knihár a služby a domáce práce prídu v pondelok 02. 09. 2024 na 08.00 h do školy na Dúbravskú cestu 1 Bratislava.

            Žiaci prípravného a prvého ročníka prídu aj s rodičmi (zákonnými zástupcami) a stretnú sa so svojimi triednymi učiteľmi (na vrátnici vás usmernia). Žiakov druhého a tretieho ročníka privítajú ich majstri odbornej výchovy. Žiaci dostanú aj potvrdenie o štúdiu a po zápise pôjdu domov, resp. na školský internát.

            V prípade akýchkoľvek otázok nás môžete kontaktovať mailom (info@ssid.sk) alebo telefonicky (sekretariát 02/54793677, p. zástupkyňa L. Krušinová 0911/310618).

          • Začiatok školského roka na internáte

          • Informácia o ubytovaní v školskom internáte v školskom roku 2024/2025

            Milí rodičia a zákonní zástupcovia.

            Na školský internát môžu žiaci nastúpiť v prvý deň vyučovania, 2. septembra 2024. Vychovávatelia sú k dispozícii od 8:00, teda ubytovať sa môžete hneď, ako si v škole vybavíte potrebné náležitosti. Dievčatá sú ubytované na 4. poschodí a chlapci na 2. poschodí. 

            Veríme, že sa Vám podarí prísť spolu s Vašimi deťmi, aby ste sa s vychovávateľmi stretli osobne. Aj tu Vás čaká niekoľko administratívnych náležitostí, preto prosím rátajte s pár minútami navyše.

            Čoskoro uverejníme aj stručnú informáciu o platbách.

            V prípade otázok ohľadom ubytovania prosím kontaktujte Petra Čaputu na peter.caputa@ssid.sk, prípadne na  tel.:0903-555-886.

            Tešíme sa na stretnutie.

             

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje