• Ukončenie školského roka

          • Milí žiaci, rodičia, zákonní zástupcovia,

            v piatok 28. júna oficiálne ukončíme tento školský rok odovzdaním vysvedčení. Po odovzdaní vysvedčení cca o 9.00 h pôjdu žiaci domov, resp. na internát. Obedy majú všetci žiaci odhlásené.

            Žiaci ubytovaní v školskom internáte by mali opustiť internát do 13.00 h.

            Prajeme všetkým pekné prázdniny a tešíme sa na stretnutie v novom školskom roku.

          • Výsledky prijímacieho konania - 2. kolo

          • Výsledky prijímacieho konania do 1. ročníka v školskom roku 2024/2025 - 2. kolo nájdete tu:

            Vysledky_s_kodmi_D1.pdf

            Potvrdenie o nástupe Vášho dieťaťa do školy treba doručiť do 26. 06. 2024. Môžete ho priniesť aj osobne, pričom Vám poskytneme dôležité informácie k nástupu žiaka do školy (pomôcky, pracovné oblečenie, ubytovanie žiakov na školskom internáte...).

            V prípade otázok nás kontaktujte na tel. čísle 0911/310618 (L. Krušinová)

          • Slávnostná rozlúčka s absolventmi

          • V pondelok 17. júna 2024 sme sa v Dome kultúry Kramáre spoločne rozlúčili s čerstvými absolventmi Odborného učilišťa na Dúbravskej ceste i na Švabinského ul. Slávnosť spojená s odovzdaním výučných listov i osvedčení o zaučení a zaškolení sa odohrala pred očami pozvaných hostí, rodičov a pedagógov školy. Za všetkých žiakov predniesol krátky príhovor a poďakovanie pedagogickému zboru Matúš Truska. Po príhovore riaditeľa školy prevzali   prítomní absolventi z rúk vedenia školy a svojich pedagógov doklady o absolvovanom vzdelaní, čo sprevádzal potlesk prítomných. Súčasťou slávnosti bolo aj odovzdanie certifikátov o absolvovaní programu ASSET zameraného na zdokonaľovanie sociálnych a komunikačných zručností žiakov, ktorý by im mal umožniť ľahšie si nájsť aj udržať zamestnanie. Na záver ešte posledná spoločná fotografia a hurá do života...

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Slávnostná rozlúčka s absolventmi.

          • Prihlášky do školského internátu


          • Prihlášky do školského internátu prijímame do 28. júna 2024. Rozhodnutia o prijatí (prípadne neprijatí) budeme posielať poštou v priebehu júla 2024.

            Otázky ohľadom ubytovania Vám zodpovie Peter Čaputa na peter.caputa@ssid.sk alebo na telefónnom čísle 0903-555-886
             

          • Cyklomaratón 2024

          • Aj tento rok sa žiaci pod vedením vychovávateľov Petra Gregora a Lucii Bělskej vybrali na pravidelný bicyklový výlet. Keďže ide o pomerne slušnú trasu, nazvali sme ho Cyklomaratón. Skupinka prešla celkovo 73 km. Za ten čas si stihli oddýchnuť od každodenných starostí v pokojnom okolí hrádze. Ďakujeme vychvávateľom za tento zážitok a tešíme sa opäť o rok.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje