• Dištančné vzdelávanie pokračuje
          • Dištančné vzdelávanie pokračuje

          • Mnohí žiaci, rodičia i zamestnanci sa nás pýtajú, ako bude prebiehať vyučovanie v týždni 13. - 17. decembra 2021. Rozhodnutím riaditeľa posledný týždeň pred prázdninami budeme pokračovať v dištančnom vzdelávaní.

            RÚVZ Bratislava práve vydal vyhlasku č. 294/2021, ktorou zrušil vlastnú vyhlášku vyhlasku č. 276/2021 spred týždňa. Na základe rozhodnutia ministra školstva, vedy, výskumu a športu č. 2020/21911:1-A1810 z 25. novembra 2021 by sme od pondelka 13. 12. 2021 mohli učiť prezenčne. Nie však v prípade, keď sa to dozvieme v piatok 10. 12. 2021 o 14.00 h. Počas víkendu je nemožné zabezpečiť pre žiakov i zamestnancov obedy a celodenné stravovanie v školskej jedálni pre žiakov v školskom internáte. V tak krátkom čase je nereálne aj obnovenie školských spojov (Dúbravská – Švabinského). Hlavným dôvodom je však výskyt ochorenia COVID-19 a podozrenia naň u značného počtu žiakov rôznych tried i viacerých zamestnancov.

            Radi by sme učili prezenčne a dokazovali sme to aj doteraz - učili sme v škole vždy, keď to bolo čo len trochu možné. Po týždni a týždeň pre vianočnými prázdninami opäť meniť dobre rozbehnuté dištančné vzdelávanie a v čase, keď je v zlej pandemickej situácii väčšina škôl zatvorená, povolať žiakov z celého západného Slovenska do školy a na internát sa nám zdá nezodpovedné. Viacerí ste avizovali, že by ste na prezenčné vyučovanie a do školského internátu z obavy o svoje zdravie aj tak nenastúpili. A vyučovať prezenčne i dištančne je dnes nad naše sily.

            Vieme, že mnohí z vás sa tešíte do školy. Aj my sa tešíme na vás - hneď po prázdninách 10. januára 2022.

          • Školský klub

          • Milí žiaci, milé žiačky! 

            Poďme sa vidieť a počuť v "online klube" už tento štvrtok 9. decembra od 13.00 do 14.00 h, potom aj v pondelok 13. decembra a v stredu 15. decembra v rovnakom čase. Môžete sa pripojiť kedykoľvek - ako vám to bude v určenom čase vyhovovať.

            Pripojíte sa tu: meet.google.com/fzs-ipsk-ivb Keby si si nevedel/a poradiť, ozvi sa, pomôžeme Ti.

            Tešíme sa na vás!

            Vaše psychologičky a sociálna pedagogička

        • Od pondelka dištančné vyučovanie
          • Od pondelka dištančné vyučovanie

          •  

            V súlade so školským semaforom sa Vyhlaskou_276 Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Bratislavskom kraji plošne zatvárajú viaceré školy a školské zariadenia vrátane nášho Odborného učilišťa i školského internátu. Od pondelka 06. 12. 2021 prechádzame na dištančné vzdelávanie.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje