• TALENT

          • Tohtoročný TALENT sa konal v utorok 19. 12. 2023 a bol výnimočný z viacerých dôvodov. Keď sme v roku 2016 organizovali na škole prvú talentovú akciu, nikto nerátal s tým, že ju raz prenesieme do prostredia kultúrneho domu na ozajstné javisko. Druhým dôvodom je rekordný počet prihlásených žiakov a žiačok, ktorí pozbierali všetku odvahu, postavili sa pred dvesto divákov a ukázali svoju jedinečnosť v speve, tanci, rape, maľovaní či hre na gitaru. Tretím dôvodom je, že naše pozvanie prijala speváčka Sima. Rozžiarila a rozospievala skoro každého v sále. Veľmi sa tešíme a ďakujeme, že prišla. 

            Mnohí sme po skončení akcie boli dojatí. Dojatí z toho, koľko ľudského a pekného sa v ten deň udialo. Pred začiatkom TALENTu vždy máme stres, ako to dopadne, ale opäť sa potvrdilo, že nie je dôvod na pochybnosti. Pretože pravda je taká, že atmosféra, ktorú si v ten deň ako škola dokážeme vzájomne vytvoriť, urobí aj nedokonalé dokonalým.

            Za vydareným podujatím stojí už tradične Jana Sekerešová s tímom viacerých našich pedagogických a odborných zamestnancov. TALENT moderovala Nikola Požgayová, za výborné podmienky ďakujeme DK Lúky a za skvelé fotografie Romanovi Kortišovi.

            Do fotogalérie bol pridaný nový album TALENT.

        • Riaditeľské voľno
          • Riaditeľské voľno

          • Na piatok 22. decembra 2023 udelil riaditeľ školy z prevádzkových dôvodov žiakom riaditeľské voľno. Všetci obedujúci žiaci budú automaticky odhlásení zo stravy. 

            V tomto termíne nebude v prevádzke ani školský internát. Žiaci opustia internát vo štvrtok 21. 12. 2023 do 16.00 h. Zo stravy budú automaticky odhlásení všetci ubytovaní.

        • Dobrovoľná civilná ochrana na školskom internáte
          • Dobrovoľná civilná ochrana na školskom internáte

          • Kurz prvej pomoci a cvičný požiarny poplach 

            Vo štvrtok 7. decembra sme na školskom internáte absolvovali kurz prvej pomoci a cvičný požiarny poplach. Ako pomôcť ľuďom v ohrození života nám prišli ukázať členovia Dobrovoľnej civilnej ochrany. Poradili nám aj, čo robiť v prípade požiaru. Pod ich vedením sme si potom vyskúšali opustiť budovu internátu v nasimulovaných podmienkach požiaru. 

            Ďakujeme členom Dobrovoľnej civilnej ochrany Irine, Peťovi a Slávovi za ich rady a vynikajúci prístup.

          • Mikuláš

          • Aj našu školu navštívil 6. decembra Mikuláš. Tento ale nenosil uhlie, lebo verí, že v každom našom žiakovi a každej našej žiačke sa nachádza niečo dobré, čo je hodné ocenenia. A tak Mikulášovi, anjelovi a čertovi žiaci nielen spievali a recitovali, ale počítali aj dobré skutky, ktorými počas roka prispeli, aby bol svet krajším a láskavejším miestom.

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Mikuláš.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje