• Deň v lodenici

          • Vo štvrtok 6. októbra 2022 sa uskutočnila v Klube vodných športov Karlova Ves celodenná akcia so žiakmi školského internátu a školy. V spolupráci s mladými dobrovoľníkmi s rôznych krajín sveta (Spojené kráľovstvo, Nemecko, Francúzsko, Holandsko, Rakúsko a i.) sme sa usilovali zveľadiť priestory lodenice pokosením trávnika, čistením svahu ako aj priestorov v budove lodenice. V priebehu obedňajšej prestávky sme realizovali kultúrny program spojený s degustáciou a vyprázdňovaním kotlíka od gulášu. V poobedňajších hodinách sme využili nielen výborné počasie, ale aj kánoe a lepšie sme spoločne spoznali Karloveské rameno.

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň v lodenici.

        • Deň otvorených dverí
          • Deň otvorených dverí

          • V utorok 25.10.2022 a vo štvrtok 27.10.2022 od 09.00 do 12.00 h sa v našej Spojenej škole internátnej uskutoční DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ, a to obidva dni na oboch pracoviskách školy. Uchádzačom tak môžeme predstaviť všetky naše odbory, ktoré si môžu pozrieť na obidvoch pracoviskách školy v ľubovoľnom poradí.

            Našim budúcim žiakom v Odbornom učilišti na Dúbravskej ceste na Patrónke sa odprezentujú učebné odbory CUKRÁRKA/CUKRÁR, OPATROVATEĽ/OPATROVATEĽKA, KNIHÁRKA/KNIHÁR, ĽUDOVOUMELECKÁ TVORBA, ZÁHRADNÍK/ZÁHRADNÍČKA, CHOVATEĽKA/CHOVATEĽ a SLUŽBY A DOMÁCE PRÁCE, ako aj PRÍPRAVNÝ ROČNÍK a ŠKOLSKÝ INTERNÁT.

            Na Švabinského ul. v Petržalke predstavíme v Odbornom učilišti učebné odbory MALIAR, MURÁR, STOLÁR, PEKÁR/PEKÁRKA, KUCHÁRKA/KUCHÁR, PREDAVAČ/PREDAVAČKA a PEDIKÚRA-MANIKÚRA a tiež PRAKTICKÚ ŠKOLU.

            Srdečne pozývame uchádzačov o štúdium a ich rodičov, učiteľov, výchovných poradcov!

        • Rodičovské združenie
          • Rodičovské združenie

          • Milí rodičia, 

            dovoľte, aby sme Vás týmto pozvali na plenárne zasadnutie rodičovského združenia, ktoré sa uskutoční:

            pre Odborné učilište na Dúbravskej ceste vo štvrtok 13. 10. 2022 o 15.00 h a

            pre Odborné učilište a praktickú školu na Švabinského ul. v stredu 12. 10. 2022 o 15.00 h.

            Na programe bude informácia o prítomnosti a budúcnosti našej novej školy a voľba zástupcov rodičov do Rady školy.

            Následne sa rodičia v triedach stretnú s triednymi učiteľmi a majstrami odbornej výchovy.

            Prítomní budú aj odborní zamestnanci (školský psychológ a sociálny pedagóg) a vedenie školy, vrátane zástupcu pre školský internát.

            Tešíme sa na stretnutie s Vami!

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje